Onderdeel van: Mevrouw Kim Kuijper

Fun4Kids  

K.P.C. de Bazelweg 4, 1703DJ, Heerhugowaard

8,6
Fun4Kids, Heerhugowaard - Beste-kinderdagverblijf

Fun4kids biedt professionele kinderopvang aan in een huiselijke sfeer waarin respect, openheid en aandacht voor het kind voorop staat. Kinderdagverblijf Fun4Kids heeft horizontale groepen. Doordat Fun4kids gekozen heeft voor ' horizontale' groepen kunnen de leidsters nog beter inspringen op het... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Fun4kids biedt professionele kinderopvang aan in een huiselijke sfeer waarin respect, openheid en aandacht voor het kind voorop staat. Kinderdagverblijf Fun4Kids heeft horizontale groepen. Doordat Fun4kids gekozen heeft voor ' horizontale' groepen kunnen de leidsters nog beter inspringen op het ontwikkelingsniveau van uw kind en zijn er altijd voldoende vriendjes van dezelfde leeftijd op de groep aanwezig. Fun4kids werkt uitsluitend met gediplomeerde en gemotiveerde pedagogische medewerkers en natuurlijk voldoet Fun4kids aan de wettelijke voorschriften wat betreft de hygiëne, veiligheid en brandveiligheid gesteld door de GGD Noord Holland Noord. Fun4kids beschikt over een speciale babytuin en grote speeltuin waar de kinderen vaak en heerlijk buiten kunnen spelen. Er wordt veel aandacht geschonken aan verjaardagen en Sinterklaas. Tevens hebben we ieder jaar een geweldig zomerfeest in de grote speeltuin. Door ontwikkelingsgericht werken zijn de kinderen voorbereid voor de basisschool.


Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders
Er wordt dagelijks aandacht en informatie gegeven aan de ouders tijdens de breng en haalmomenten. Tevens ontvangen de ouders regelmatig een nieuwsbrief en hebben we een informatiebord in de entree hangen. 1 tot 2x per jaar is er een 10 minuten gesprek. 2x per jaar is er een thema-avond (voeding. positief opvoeden. EHBO etc) 2x per jaar oudercommissievergadering. Verder maken we gebruik van https://www.facebook.com/kinderdagverblijffun4kids
Aanmeldings- procedure
Wij adviseren om eerst doormiddel van een Rondleiding kennis te maken. Deze kunt u aanvragen op onze website www.kdvfun4kids.nl. Aanmelden kan ook via de website of u kunt bellen met 0224-299060. Aan het inschrijven zijn geen kosten verbonden.